Редактор: e-mail: Кадър бТВИма четири варианта за сформиране на правителство, каза политическият

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВИма четири варианта за сформиране на правителство, каза политическият
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Ако Слави направи правителство, ГЕРБ ще поиска вот на недоверие, ще се случи какафония

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Има четири разновидността за съставяне на държавно управление, сподели политическият PR Нидал Алгафари в " Тази заран " по бТВ. Вариант 1 е рационалният вид, при който би трябвало да се съберат трите огромни по-системни партии, с цел да не се допусне антисистемните партии да създадат някаква огромна какафония в политиката. Това са Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи, като сигурно няма да бъде Бойко Борисов министър-председател. Да намерят някаква експертна стратегия, това е рационалният вид, сподели Алгафари.

Вторият вид е политическият вид. Все отново " Да, България " и ГЕРБ са десни партии, настояват най-малко, че са такива, и считам че те са към едно европейско семейство, там където се взимат решенията и биха могли оттова да ги по притиснат дружно, дали ще бъде Движение за права и свободи и още някой, да сформират държавно управление. Третият вид е на екзотиката, при който Слави Трифонов с останалите ще създадат някакво болшинство, при който до първия избор на съмнение, който ще го желаят ГЕРБ, аз съм сигурен, че ще го изискат в първата седмица, ще се случи какафонията. И последният вид, който го има, отиваме на разновидността безпорядък, на избори, избори, избори, отново и спиралата на изборите, добави Нидал Алгафари.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР